A Leslie Country 4 tagú country zenekar profi zenészekből és kiváló hangú énekesekből 2008-ban alakult Csiszár Leslie László vezetésével. Koncertműsoruk country, lágy blues és dallamos, lágy rockzenéből áll össze.


Ezen kívül természetesen a nagy világslágerek is a tarsolyukban vannak akár egész estét kitöltő produkcióként. Sok éves zenei tapasztalatuk, múltjuk garancia a jó szórakozásra és a kitűnő hangulatra.


Leslie Country


Letöltés Név Lejátszás Méret Hossz
download Leslie Country
Mix

4.6 MB 5:02 min
Joomla! web design... 


Hegedűs Balázs

Az egykori "Hegedűs" nemrég szólókarrierbe kezdett. 2009. májusában jelent meg szólólemeze, majd nem sokkal később készült egy videoklip is az Ibiza mindig visszavár c. dalából. A klippet a VIVA TV rotációban játszotta. Közben Balázs dalai felkerültek a MAHASZ toplistára is, az előkelő 17. helyet szerezte meg.

Ezen kívűl Balázs 2010-ben folyamatosan szerepel a Házibuli Attilával c. zenés műsorban. Jelenleg 2. szólólemeze készül, melyből már néhány dalt bemutatott az előbb említett tv-műsorban.

Bővebben...

A Nitus and The Rollin’ Dice egy új, magyar rockabilly formáció, akik élnek-halnak a rock&roll és rockabilly stílusért! Számukra nem csak egy zenei irányzat a sok közül, hanem maga az ÉLET.


Fő céljuk, hogy az amerikai ’50-’60-as években nagy sikert aratott Rock & Roll és Rockabilly stílus hírét, életérzését vigyék Hazánkban. Képzett, a műfajban jártas zenészeket hozott össze a sors, hogy megalakuljon egy női frontemberrel rendelkező rockabilly zenekar Magyarországon.


Nitus & The Rollin' Dice


Bővebben...

Kedves Útitárs!


Helyezd óvatos mozdulattal a kezedben lévő korongot a lejátszóba, állítsd be kedved szerint a hangerőt! Perceken belül elutazunk, így egyszerűen, a fülünkre hagyatkozva engedjünk szabad jelzést a varázslatnak.


Hagyjuk, hogy kinyíljon a Sárga Taxi ajtaja, és elvigyen bennünket oda, ahol a gond száműzött, és mindennapos a csoda. A taxióra elindult, nincs visszaút, irány egy másik földrész. Az úticél Kuba!


De mit is beszélek, meg se álljunk a Holdig, hogy fanyar humorral nézhessünk legkedvesebb bolygónkra, hol tombol a szerelem és dúl a dekadencia.


Korhatár nélkül bárki beszállhat, nincs kötelező iskolai végzettség, az is velünk tarthat, kinek legfeljebb Hat húr a diplomája.


Ami közös számunkra, az a szabadság és a kalandvágy!


PEPITO JAM

Egy szál gitár és egy kalap.


Bővebben...

A tehetséges énekesnek 2007. augusztusában került kiadásra a „Gyere hát ki a szabadba” című 1. nagylemeze, melynek dalait már évek óta énekelte a Tajti-Music Danceparty zenekarral.

 


A megjelenést követően azonnal megindultak a felkérések falunapokra, rendezvényekre, s azóta folyamatosak a fellépések. Ekkor csatlakozott Tajti Boyhoz Turányi Gábor, aki fellépésein hangszerrel kísérte őt.

Bővebben...

2009. május 1. Ez az időpont a SummerLove második albumának megjelenési dátuma. A produkció a kezdeti felálláshoz képest változott, lánycsapattá alakult át.

Monita a két táncoslánnyal egy szuper színpadi show-t alkotnak, melyet mindhármuk részletesen koreografált tánca tesz teljessé. A dalok Zalaegerszegen, a Truesound stúdióban készültek.

Bővebben...

 

Helló Mindenkinek! A pop-rock stílusú formáció 2008 őszén alakult fiatal, mégis tapasztalt, már televíziókból, médiákból is ismerős zenészekből.

Műsorukban csak saját, sportosan laza szövegű, fülbemászóan dallamos szerzeményeket adnak elő, mellyel szeretnék tovább bővíteni a honi pop-rock élet színes palettáját.

 

Bővebben...

A méltán népszerű „Matyi és a Hegedűs” produkcióból kivált Hegedűs (Dömötör Balázs) egy év kihagyás után megjelentette szerzői albumát, melyen kizárólag saját, új dalai találhatók, és 10 év produceri, és színpadi tapasztalata koncentrálódik.

Bővebben...

David letisztult hangja és zenéje méltán színfoltja a magyar zenének. Fiatal kora ellenére (20) dinamikus, erőteljes előadásmódja hozza lendületbe a közönségét, akik a tiniktől az érettebb korosztályig több generációt is képviselnek.

 

DAVID

 

Bővebben...

Reny karakteres hangja ad igazi ízeket a roma mulatós műfaj új csillagának. Műsora pörgős, igazi színfoltja a könnyűzenei-mulatós palettának.

Bővebben...

Bemutatkozás hamarosan.
Bemutatkozás hamarosan.

A Piás Nővérkék 2006-ban alakult, azóta töretlen a népszerűségük a mulatós-dance műfaj kedvelői körében. 2007-ben Magyarországon a „Köcsög a főnököm” című daluk az éves összesített népszerűségi listán a 11-17. hely valamelyikén volt egész évben, azóta már szinte az egész országnak azonnal ez a dal jut az eszébe munkahelyi konfliktusa esetén.

PIÁS NŐVÉRKÉK

 

Bővebben...

Bemutatkozás hamarosan.

Bemutatkozás hamarosan.

Bemutatkozás hamarosan.

BOHÉM NAGYZSOLÓ a 2006-os év pop-mulatós felfedezettje Nyugat-Magyarországon, de a Dunántúlon is sokak számára ismerős lehet az a fiatal előadó, akinek már gyerekkorában eldőlt, hogy a zenét választja hivatásának.


Bohém NagyZsoló


Több, mint 10 éven át a Pannon tájon, és évekig a Balatonnál szórakoztatta zenekarával a Nagyérdeműt, szerzett örömöt zenéjével a Közönségnek. A 2006-os év nyara fordulópont volt az életében, melyben pop-mulatós előadóként is kipróbálhatta magát.


Bővebben...

2002 őszén nyílt alkalmuk először bemutatkozni országos szinten is a Fásy Mulató kísérőzenészeiként. Egy éven keresztül majd’ minden műsorban láthatta, azóta más műsorokban is láthatja őket az ország. Amikor 2003 őszén egy időre szünetelt a televíziós műsor, sokak bíztatására a háttérzenélésből előrébb lépve, előadóként is bemutatkoztak. Így jött létre Magyarország egyik új formációja SLÁGERTAXI – ZENÉS UTAZÁS NAGY SLÁGEREKKEL címmel, mely nevéből sejthetően egy vidám, jó hangulatú műsorral érkezik hívásra.

Bővebben...