BOHÉM NAGYZSOLÓ a 2006-os év pop-mulatós felfedezettje Nyugat-Magyarországon, de a Dunántúlon is sokak számára ismerős lehet az a fiatal előadó, akinek már gyerekkorában eldőlt, hogy a zenét választja hivatásának.


Bohém NagyZsoló


Több, mint 10 éven át a Pannon tájon, és évekig a Balatonnál szórakoztatta zenekarával a Nagyérdeműt, szerzett örömöt zenéjével a Közönségnek. A 2006-os év nyara fordulópont volt az életében, melyben pop-mulatós előadóként is kipróbálhatta magát.



Azóta, különösebb média támogatás nélkül is számos fellépésével bizonyította, hogy igény van műsorára, így egyre több rendezvényre és tévébe kap meghívást. NagyZsoló egy igazi bohém, mindig életvidám előadó, akinek lételeme, hogy Közönségét önfeledt vidámságra, jókedvre derítse.

Műsorát két csinos táncos lánnyal állította színpadra. A 2009-es nőnapon a kalocsai női börtönben siratták meg a hölgy rabokat, nem kis sikert aratva. Látva műsorai alatt a Közönség együttműködő, rokonszenves fogadtatását, annak idején Produkciós Irodánk szívesen állt mellé, támogatva Őt pályáján.

Azóta a számtalan pozitív visszajelzés csak megerősít bennünket abban, hogy munkánkat érdemes folytatnunk, és még több teret biztosítsunk az új előadóknak. Ajánljuk műsorát bárkinek, aki szereti az igényes, de mégis könnyed pop-mulatós műfajt, garantálva Bohém NagyZsoló kisugárzásából, valamint a dallamos, népszerű feldolgozásokból és saját dalaiból is fakadó jó kedvet!