2002 őszén nyílt alkalmuk először bemutatkozni országos szinten is a Fásy Mulató kísérőzenészeiként. Egy éven keresztül majd’ minden műsorban láthatta, azóta más műsorokban is láthatja őket az ország. Amikor 2003 őszén egy időre szünetelt a televíziós műsor, sokak bíztatására a háttérzenélésből előrébb lépve, előadóként is bemutatkoztak. Így jött létre Magyarország egyik új formációja SLÁGERTAXI – ZENÉS UTAZÁS NAGY SLÁGEREKKEL címmel, mely nevéből sejthetően egy vidám, jó hangulatú műsorral érkezik hívásra.

A két jó hangú fiatalembertől saját dalokat (pl.: Maradok kamasz, veled jön el a nyár, őszi csók) és igazi, nagy slágereket, HUMOROS FELDOLGOZÁSOKAT hallhat a közönség.
Bezárás
Fiataloknak, vegyes illetve közép korosztálynak, szépkorúaknak szóló műsorukkal 2003 óta járják az országot, szórakoztatják a Nagyérdeműt, akik gyakran többszöri visszatapsolás után engedik csak el Őket. Ajánljuk város- és falunapok, fesztiválok, vendéglátó egységek, szállodák, céges-, sport-, nyugdíjas- és egyéb össznépi rendezvények betétműsoraként.

A SLÁGERTAXI-ÓRA CSAK AKKOR INDUL, HA MÁR A KÖZÖNSÉG IS BESZÁLLT!