M A G U N K R Ó L  N É H Á N Y  G O N D O L A T . . .

Irodánk mintegy 2 évtized szervezői, zenészi, színpadi, hang- és fénytechnikai tapasztalatait alapul véve jött létre. 1992-ben, az akkori nagy sikerű Manhattan együttessel kezdtük az első komolyabb rendezvényünket az Őrség szívében, Őriszentpéteren. Azóta már városi rangot kapott a település, országos hírűvé, határokon túl is ismerté vált az Őrségi Vásár.

Ügyfeleink megelégedésére, Magyarország és a magyarság legtöbb előadójával jó kapcsolatban állunk.

Számos országos hírű produkció és határon túli fellépés részesei voltunk az elmúlt évek során, s általuk is gyűjtöttünk további tapasztalatokat.

Néhány az ismertebbek közül: Dáridó Fesztiválok 1999-2000; Napfogyatkozás Országos Központi Rendezvények Siófok 1999; Pannon Lapok Fesztiválok 2000-2002; TV2 Mobil Partyk 2002; Fásy Mulató 2002-2004; Dínom-Dánom Slágerpartyk 2002-2009; TV2 Megasztár1 2003; Mesztegnyői Rétesfesztivál 2002-2010; továbbá számos ünnepség, gyáravató, szoboravató, bor-, sör-, gyümölcs-, rétes-, prósza-, csülök-, kolbász- és kulturális fesztivál, város- és falunapok, céges- és sportrendezvények.

Határainkon túl eddig Ausztriába, a Felvidékre, Kárpátaljára, a Partiumba, Erdélybe, Szerbiába, Szlovéniába szerveztünk műsorokat, koncerteket. Folyamatosan tartjuk régi Megrendelőinkkel a kapcsolatot, s közben tengerentúli kapcsolatainkat építjük...

Folyamatosan képezzük magunkat, igyekszünk a kor követelményeinek és az új kihívásoknak megfelelni. Rendelkezünk a szükséges műszaki, előadói, zenészi végzettségekkel, képesítésekkel, kompetenciákkal, mely legutoljára a sajnálatos West-Balkán tragédia kapcsán az új törvényi előírásoknak megfelelően 2013-ban "kulturális rendezvényszervező" szakképesítéssel bővült.

Alapértékeink: megbízhatóság, pontosság, korrektség, hosszú távú gondolkodás.


Irodánk munkanapokon 9 – 16 óra között áll a Tisztelt Ügyfelek, Megrendelők rendelkezésére.

Telefaxot bármikor küldhet. Ha nem lennénk elérhetőek, küldjön elektronikus levelet e-mail címeinkre vagy SMS-t mobilszámainkra, visszaírunk vagy vissza fogjuk hívni!!!

Munkánkkal kapcsolatos javaslatait, építőjellegű észrevételeit várjuk e-mailben vagy levélben.

Köszönjük!


Az aktuális árakról, útiköltségekről naprakészen telefonon vagy faxon tudunk felvilágosítást adni.

A műsorokhoz korlátozott számban plakátot, bemutatkozó CD - t biztosítunk, lehetőség és igény szerint. Ajánlatunk a fellépők, előadóművészek teljes skáláját terjedelmi korlátok miatt nem tartalmazza. Ha ajánlatunkban lévők közül nem talált megfelelőt, hívjon bizalommal bennünket akkor is, igyekszünk megoldást keresni lehetőségei és igénye szerint!

F I L O Z Ó F I Á N K R Ó L . . .

Hisszük azt, hogy az elégedett Ügyfél, Vásárló nekünk a legjobb reklám. Ezért, hogy ne csak holnap, hanem kölcsönösen hosszútávon is működjön egy jó partneri kapcsolat, tisztességgel és a lehető legjobb tudásunk szerint igyekszünk tenni dolgunkat.

Egy idős és bölcs kollégától tanultuk:

„ Jól jegyezzétek meg! A jó hír csak egy kilométeres sebességgel terjed, a rossz pedig százzal. Hát így tegyétek dolgotokat! ”

 

Kedves Látogató!

A Roller Music nevében ezen gondolatokkal hadd kívánjak minden jót, és hasznos böngészést! 

Üdvözlettel: 

Vörös István

produkciós vezető

 

l; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: auto; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 1; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;">