Hegedűs Balázs

Az egykori "Hegedűs" nemrég szólókarrierbe kezdett. 2009. májusában jelent meg szólólemeze, majd nem sokkal később készült egy videoklip is az Ibiza mindig visszavár c. dalából. A klippet a VIVA TV rotációban játszotta. Közben Balázs dalai felkerültek a MAHASZ toplistára is, az előkelő 17. helyet szerezte meg.

Ezen kívűl Balázs 2010-ben folyamatosan szerepel a Házibuli Attilával c. zenés műsorban. Jelenleg 2. szólólemeze készül, melyből már néhány dalt bemutatott az előbb említett tv-műsorban.


Rengeteg magyarországi produkció fűződik a nevéhez! Többek közt régebben a Kredenc, Piás Nővérkék, valamint jelenleg modernebb zenei irányzatokban a Dancelovers, Lotters, Dorina, Kefír, Hamvai, valamint hozzá kötődik Dred & Doris 2010-es albuma. Balázs dalszerzőként is ismert, sok saját dalát a közönség is dúdolja országszerte.

A műsort a tavalyi (és Hegedűs) évek tapasztalatai alapján bátran ajánljuk minden műsormegrendelőnek, legyen szó városnapról, falunapról, szülinapról, házibuliról.

A műsoron elhangzó dalok részben feldolgozások, részben saját dalok, sőt, külön kérésre régebbi mulatós dalokat is szívesen előad. A hosszú évek tapasztalatával műsora kiforrott, nívós, humorosan szórakoztató. Műsorával jókedvet, vidámságot visz.