Kedves Útitárs!


Helyezd óvatos mozdulattal a kezedben lévő korongot a lejátszóba, állítsd be kedved szerint a hangerőt! Perceken belül elutazunk, így egyszerűen, a fülünkre hagyatkozva engedjünk szabad jelzést a varázslatnak.


Hagyjuk, hogy kinyíljon a Sárga Taxi ajtaja, és elvigyen bennünket oda, ahol a gond száműzött, és mindennapos a csoda. A taxióra elindult, nincs visszaút, irány egy másik földrész. Az úticél Kuba!


De mit is beszélek, meg se álljunk a Holdig, hogy fanyar humorral nézhessünk legkedvesebb bolygónkra, hol tombol a szerelem és dúl a dekadencia.


Korhatár nélkül bárki beszállhat, nincs kötelező iskolai végzettség, az is velünk tarthat, kinek legfeljebb Hat húr a diplomája.


Ami közös számunkra, az a szabadság és a kalandvágy!


PEPITO JAM

Egy szál gitár és egy kalap.



Pepito a zenét egy érett férfikor letisztult életérzéseinek követeként pazar női vokálba ágyazva kelti dallamra. Már indulhat is a zenei kaland, mely a hangszerelés korszerűsége mellett megőrizte az elmúlt évtizedek elhagyhatatlan értékeit.

A zenei harmóniák füzére köti össze hőseink sorsát, ahol egy szép napon beköszönthet hozzánk a nyertes szelvénnyel a Pepita Postás, és egy csapásra megváltozhat körülöttünk minden…

Ha Taxinkból elvágyódunk egy más miliőbe, nosza, szálljunk át a Metál Cabrió-ba, és meg se álljunk, míg egy Kreol Démon le nem stoppolja járgányunkat.

Akinek túl gyors a tempó, hát térjen vissza a Bakelitkorba, hogy akár a Restiben a Zenegép andalító lírájára elsírhassuk bánatunk a csaposlánynak, aki eközben Hollywood-i álmait dédelgeti.

A Pepito Jam produkciója nem csak zenei világában színes – hiszen a pop-rock műfaj határain belül a zenei skála eltérő polaritású értékeit veszi fel - hanem felvállalva a hétköznapi árnyalatok egyedi kompozícióját, új utat nyit a hazai könnyűzene világában. De semmi melankólia, a zene gördül, az élet szép!

Öveket bekapcsolni, indulhatunk!? Jó utat!


Letöltés Név Lejátszás Méret Hossz
download Pepito Jam
Mix

6.8 MB 7:24 min
Joomla! web design...